Kutyatápok

Válaszd a hidegen sajtolt ulta-prémium kutyatápunkat!

Az alacsony hőmérsékleten (maximum 75 Celsius-fokon, pár másodpercig tartó hőkezelés) való feldolgozás miatt ízletesebbek, egészségesebbek és kiadósabbak a hidegen sajtolt tápok, mint extrudált társaik.

A hidegen sajtolt tápok előnyei a hagyományos (extrudált) tápokkal szemben:

  • megmaradnak bennük az értékes tápanyagok, a rostok, a vitaminok, az enzimek, az olajak,
  • könnyebben emészthetők, és a tápanyagok hatékonyabban szívódnak fel belőlük,
  • ízletesebbek, mert az összetevők jobban megtartják az ízüket, ezért nincs szükség ízfokozókra,
  • akár 40%-kal kevesebb is elég belőle a kutya táplálásához, mint amennyi az extrudáltból szükséges,
  • a hidegen sajtolás mint gyártási eljárás kevesebb energiát emészt fel, így kíméli a környezetet.

A Kudo hidegen sajtolt ultra-prémium kutyatápok legnagyobb részt húsból készülnek, és nem tartalmaznak színezéket, ízfokozót, sem burgonyát. Az összetevők között csupán hús, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények, illetve (a teljesen gabonamentes Adriatic Fish táp kivételével) gluténmentes gabonák szerepelnek. A halas tápjaink 41%-a, a vörös húsos, illetve bárányos tápoknak pedig minimum 55%-a hús.